ENDRING PÅ FAKTURA FRA 1. JANUAR 2017

Fra januar 2017 vil beløpsfeltet på giroen/e-fakturaen din endre seg fra å være blank til å vise totalbeløpet du har utestående. Du velger om du vil betale dette beløpet eller valgfritt beløp som er likt eller større enn minimumsbeløpet. 

Spørsmål og svar om fakturaendringen
Fornuftig kortbruk

Gunstige betingelser

Produktfordeler

Studentkonto

Studentmedlemmer kan etablere Unique-konto uten å betale årsavgift. Fri årsavgift gjelder så lenge du er student. Kortet har Bank-Axept og MasterCard og kan brukes over alt. Alle varekjøp med kortet er gebyrfrie - i Norge og utlandet.

Studentmedlemmer har de samme fordeler og betingelser som ordinære medlemmer, se prisliste, men kan søke om max kr 5 000 i kreditt (ordinære medlemmer kr 75 000).

Unique-kontoen egner seg ypperlig som brukskonto/sparekonto. Her kan du plassere studielånet og eventuelle sparepenger. Du får topp sparerente fra første krone og det er ingen begrensninger i antall uttak.

Kreditten kan være aktuell å benytte i tidsrommet fram til studielånet utbetales, eller når man ønsker å investere i PC, ny sykkel etc. og har behov for å fordele utgiftene over tid.

Søknadsskjema finner du her.

NB! Husk å velge Student under Arbeidsforhold når du søker om konto.

 

Eff.rente 14,2 %, 15.000 o/12 mnd. Totalt 16.107


 

*Eff rente 17,8 %, 15000 o/12 mnd. Totalt 16.370