Fornuftig kortbruk
Pris Cresco Access: Eff. rente 24,9%, 25.000 kr o/12 mnd. Kostnad 3.144 kr. Totalt 28.144 kr Du får mest ut av fordelene ved å betale hele fakturaen ved forfall.

Generelle vilkår

Informasjon om bruk av nettstedet
Det er viktig at du som bruker av nettstedet setter deg godt inn i hvordan sikkerheten kan ivaretas på beste måte og hvordan vi behandler de opplysninger som registreres. Vi ber deg derfor om å lese denne informasjonen. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål vedrørende dette.

Vilkår og ansvar for bruk av løsningen er gjengitt i avtalen for nettbankproduktet og andre aktuelle avtaler, eksempelvis løsning for aksjehandel på nett. Du finner disse avtalene i nettbanken din.

Alle passord og personlige koder er personlige og må aldri oppgis, verken til banken, myndigheter, familie eller andre. Unngå å ha passord nedskrevet og vær påpasselig med hvordan du oppbevarer kodebrikken, slik at ingen andre enn du selv kan benytte nettbanken din. Ta omgående kontakt med banken ved mistanke om uregelmessigheter. Før du logger inn i nettbanken din bør du forsikre deg om at du har kommet til innloggingssiden på en trygg måte, se http://www.nettvett.no/nettbank

Ansvar som bruker av nettstedet
Cresco og Nettkonto er produkter utstedt av DNB. Domener tilknyttet dette produktet er eid av DNB og omtales heretter som DNB.

Vi ønsker å hjelpe deg til å være trygg på nett. Selv om vi har gode sikkerhetssystemer kan uvedkommende utnytte det dersom du ikke har tatt de nødvendige forholdsregler og beskyttet din datamaskin og mobil – mer informasjon om dette finner du på http://www.nettvett.no/
Lenker til eksterne nettsteder kan forekomme fra dette nettstedet. DNB tar ikke ansvar for innholdet eller vilkår for bruk på de eksterne nettstedene. Unntak til dette er vår nettbank med nettadresse https://www.nettkonto.no

Nettstedet bruker kryptering for å beskytte de elektroniske sporene du legger igjen, dette inkluderer all informasjon som sendes over internett mellom din nettleser og våre servere.

Sikkerhet på nettstedet
Det er mulig å forlate nettstedet gjennom lenker til eksterne nettsteder som har et lavere sikkerhetsnivå. DNB tar ikke ansvar for sikkerhet på nettsteder vi lenker til, med unntak av https://www.nettkonto.no, som har et høyt sikkerhetsnivå.

Identifisering på nettkonto.no skjer igjennom bruk av Bank ID eller egen sikkerhetsløsning levert av DNB. Verifisering av identifiseringen skjer igjennom bruk av passord generert av din personlige kodebrikke. Kontakt oss for mer informasjon om dette.

Nettstedet forholder seg til norsk lovgiving om personvern og opphavsrett. Ethvert forhold som måtte oppstå mellom DNB og brukere av sidene reguleres av norsk rett. Eventuelle tvister avgjøres med verneting i Norge.

Innhold og opphavsrett
DNB er eier av nettstedet og har alle immaterielle rettigheter til nettstedet og innhold produsert av DNB. Uautorisert bruk av nettstedet eller innholdet er ikke tillatt. Innhold som er publisert med bakgrunn i avtale som er gjort med annen produsent vil også være beskyttet av produsentens opphavsrett.

Det er ikke tillatt for kommersielle aktører eller for kommersiell bruk å gjengi innhold fra nettstedet uten at DNB angis som kilde.

Priser som presenteres på dette nettstedet vil være veiledende. Ved kjøp av produkter vil det presenteres et bindende tilbud overfor deg som kunde. Det er også slik at produkter og tjenester som presenteres på nettstedet kan finnes i begrenset antall eller i en begrenset tidsperiode.

Prisforbehold m.v.
DNB vil alltid tilstrebe å kommunisere tilgjengelighet tydelig, men kan ikke garantere at alt som til enhver tid presenteres er tilgjengelig.

Det tas forbehold om at sidene kan inneholde mangelfull eller unøyaktig informasjon, og at dette ikke kan påberopes som grunnlag for krav av noen art.

Personvern
Dette avsnittet har som formål å forklare hvordan vi samler data om brukerne våre, hva vi bruker eller potensielt kan bruke denne informasjonen til, samt forklare hva du kan gjøre for å kontrollere bruk av denne informasjonen.

DNB Bank ASA, Postboks 1600 Sentrum, 0021 Oslo er ansvarlig for innhenting, registrering og bruken av informasjon og opplysninger som samles inn.

Hvilken informasjon registreres om deg som bruker
Når du besøker DNB på nett, registrerer vi ulike typer informasjon om deg som bruker:
• Din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende
• Din web-adferd, som hvilke sider du besøker og hvor ofte, eller produkter du bestiller
• Teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem

Hvordan vi samler og lagrer opplysninger om deg
Informasjon om deg som bruker blir fanget opp og lagret ved hjelp av informasjonskapsler (også kjent som cookies) og i noen tilfeller din IP-adresse. En informasjonskapsel er en liten fil som kan lagres på din maskin.

All datatrafikk mellom din nettleser og våre servere er kryptert, og blir lagret med våre strenge krav til datasikkerhet.

Hvordan vi benytter data som er samlet inn
Data om din web-adferd blir brukt til flere ulike formål:
Taktiske og analytiske formål – for å kunne lære av din og andre brukeres adferd benytter vi dataene slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold.
Personlig tilpasning – Som kunde i DNB vil du oppleve at nettstedet er en av dine viktigste møteplasser med konsernet. En slik møteplass skal dekke svært mange kunder med forskjellige behov. For å sikre at innholdet på nettstedet blir mest mulig relevant for deg, bruker vi data som vi får om deg som kunde på nettstedet og din bruk av nettstedet. Opplysningene vi innhenter i forbindelse med bruk av nettstedet kan i visse tilfeller bli kombinert med informasjon fra ditt øvrige kundeforhold.

Markedsføring – For å gi våre kunder relevante og tilpassede markedsføringstilbud bruker vi dataene til å velge hvilke kunder som skal få hvilke tilbud. Personopplysningsloven med tilhørende konsesjoner og markedsføringsloven regulerer nærmere bruk av kundeopplysninger til dette formålet.

Markedsføring på andre nettsteder – Ved hjelp av informasjonskapsler utstedt av tredjepart (3. parts cookies), kan du oppleve å få markedsføringsbudskap fra oss, basert på innhold og sider du har besøkt på våre nettsider, såkalt remarketing. Disse informasjonskapslene inneholder kun aggregert informasjon og ingen opplysninger som kan identifisere deg som bruker.

Din kontroll på bruk av informasjon fra din nettleser
Gjennom innstillinger i nettleseren din kan du kontrollere hvorvidt du vil akseptere informasjonskapsler. Dersom du ønsker at nettleseren din ikke skal utlevere informasjon om din web-adferd, kan du endre innstillingene i din nettleser. Vi gjør deg oppmerksom på at dette kan gjøre det problematisk for deg å bruke en del nettsteder, inkludert vårt nettsted. Dersom du ønsker å beholde fordelene ved å akseptere informasjonskapsler fra nettstedet, men ønsker å reservere deg mot hvordan denne informasjonskapselen blir brukt til markedsføring, kan du kontrollere dette ved hjelp av Annonseinnstillinger, hos Google eller ved å registrere nettstedet på bortvelgelsessiden til Network Advertising Initiative.

Utlevering av data
Dersom du vil lese mer om hvordan DNB deler dine data, er det utarbeidet generelle regler om behandling av personopplysninger, hvor deling av data er omhandlet i avsnitt 5.
Informasjonen på dette nettstedet er ikke beregnet på bruk i USA og Storbritannia eller andre land hvor bruk av informasjonen på nettstedet strider mot lokale lover.

Kunder bosatt i USA og Storbritannia
Spesielt er informasjonen ikke beregnet på ”US Persons” som beskrevet i ”United States Securities act” med tillegg.

Spørsmål, kommentarer og oppdatering Du kan ta kontakt med oss på 04800 dersom du har spørsmål eller kommentarer.

Siden vil bli oppdatert ved behov, slik at du kan holde deg godt oppdatert om våre krav til sikkerhet og bruk nettsted og kundedata. Siden vil endres etter hvert som vi innfører ny funksjonalitet på nettstedet.